-- Sponsorlu Bağlantılar --
Malzemesi: 1 patlıcan,
2 diş sarmısak,
2 yemek kaşığı tahin,
yarım çay kaşığı tuz,
1 yemek kaşığı limon suyu,
2 yemek kaşığı yoğurt,
2 kaşık zeytinyağı.
Hazırlanışı:
Patlıcanı közleyin, ince akan bir musluk altında küçük bir bıçak veya parmaklarınızla kabuğunu soyun, sapını atın, çatalla veya mutfak robotu ile ezerek püre haline getirin. Üzerine ezilmiş sarmısak, tahin, limon suyu ve yoğurdu ekleyin, iyice karıştırın. Servis tabağına alın ve üzerine zeytinyağı gezdirin.
(Yanında kızarmış ekmek ile servis yapabilirsiniz. Süslemek için zeytin, pul biber veya maydanoz kullanabilirsiniz.)
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder