Baharatli Püre Tarifi

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Malzemeler

  • 4 adet patates
  • ½ su bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber, nane
Baharatli Püre


Yapılışı

Patatesleri soyduktan sonra haşlayın ve ezerek püre haline getirin. Margarini bir tencerede eritin. Patates ve sütü ilave edip karıştırın. Püre soğuduktan sonra yumurta sarısı, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber, kırmızı biber ve naneyi ekleyin. Isıya dayanıklı cam bir kabı yağlayın. Patates püresini pasta şırıngası ile birer cm’lik aralıklarla şekilli olarak sıkın. Üzerine fırçayla sıvı yağ sürün. 180 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder