-- Sponsorlu Bağlantılar --
Zeytinli ve mantarlı pirinç salatası tarifi malzemesi 6 kişiliktir.MALZEMESİ
- 1 su bardağı pirinç
- 1/3 su bardağı sirke
- 1/3 su bardağı limon suyu
- 1/3 su bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı doğranmış biberli zeytin
- 1 su bardağı doğranmış mantar
- 3 adet sivribiber
- 3 adet taze soğan
- 1/2 demet dereotu
- Tuz
HAZIRLANIŞI
* Pirince 1 su bardağı sıcak su ekleyip pişirin.
* Sirke, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu karıştırıp sıcak pirince ilave edin. Karıştırıp, soğumaya bırakın.
* Doğranmış biberli zeytin, mantar, sivri biber, taze soğan ve ince kıyılmış dereotunu pirince ekleyip karıştırdıktan sonra servis yapın.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder