-- Sponsorlu Bağlantılar --
Klasik bir salatadır. Akşam yemekleri, açık büfe partiler için çok uygundur.
- 4 orta boy elma, iri parçalar halinde dilimlenmiş
- 1 sap kereviz
- çeyrek fincan kavrulmuş ceviz
- 1/3 fincan beyaz peynir, ufalanmış
- yarım fincan mayonez
- yarım fincan yoğurt
- yarım limon
- 1 çorba kaşığı bal
Yapılışı:
Elma, kereviz ve cevizi karıştırıp bir kenara koyun. Geriye kalan malzemeleri, sos için kullanmak için karıştırın. Daha sonra iki grubu da birbiriyle karıştırın. Taze yeşillikler üzerinde soğuk olarak servis yapın.
4 kişilik
Kişi başına:
393 kalori
Yağ: 32 gram
Protein: 6 gram
Karbonhidrat: 27 gram
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder