Ton balıklı sandöviç tarifi

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Malzemeler:

1 küçük baget ekmek
100 gr. ton balığı
¼ muz, 1 soğan
1 tatlı kaşığı margarin
50 gr. dil peyniri (% 30 yağlı)




Hazırlanışı


Baget ekmeği uzunlamasına ikiye bölün. Margarini ekmeklerin üzerine sürün. Soğanı piyazlık doğrayın. Muzu incecik dilimleyin. Ton balığını çatalla parçalara ayırın. Sandöviçlerin üzerine soğanı, muzu, ton balığını paylaştırın. Rendelenmiş dil peynirini en üste serpiştirip önceden ısıtılmış fırında 200Q derece (sıcak) 10 dakika pişirin.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder