-- Sponsorlu Bağlantılar --
Enginar Salatası için gereken malzemeler- 1 tane enginar
- limon suyu
- 1 adet domates
- 1 adet salatalık
- 1 tane göbek marul
- 5 dal maydanoz
- 2 dal taze soğan
1 tane göbek marul iyice yıkanır. Ardından en büyük yaprak ya da orta boy 2 tane yaprak kenara ayrılır ve kalan marul ince bir şekilde doğranır. 5 dal maydanoz, 2 dal taze soğan da doğranarak enginar salatasının içerisine eklenir. Daha sonrasında bu eklenen malzemelerin her biri birbirine karışacak şekilde karıştırılır. Kenara ayrılmış olan marul yaprakları servis tabağının üstüne ikinci bir tabak gibi yerleştirilir. Sonrasında yapılmış olan salata dikkatli bir şekilde bu marulların içerisine eklenir. 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve isteğe bağlı oranda limon ayrı bir kapta karıştırılarak salatanın üzerine eklenir. Son olarak da maydanozla süslenen salata servis yapılır.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder