Sahurda tok tutan omlet

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Malzemeler
  • 3 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 1 çay bardağı yağsız süt
  • 60 gram keçi peyniri
  • domates
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 yumurta akı
Sahurda tok tutan omlet

Yulaf kepeğini sütte 15 dakika bekletin. Diğer malzemeler de eklenir ve omlet pişirilir. Sahurda tüketilir.

Doktor Ender Saraç'ın programında tavsiye ettiği omletin tarifidir.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder