Avokado Salatası

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Avokado Salatası sofralarına farklı bir salata koymak isteyen hanımlar için çok uygun bir tarif olacaktır. Hem pratik hem de lezzetli Avokado Salatası ile zengin sofralarınıza farklı bir lezzet katabilirsiniz.

Avokado Salatası İçin Malzemeler:
3 adet avokado
1 adet limon
1 adet kırmızı biber
1 adet salatalık
1 dal maydanoz
2 dal taze yeşil soğan
1 dal taze sarımsak
Tuz
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Süslemek İçin:
4-5 adet çeri domates
Roka yaprakları

Avokado Salatası


Avokado Salatası Tarifi:
Avokadoların çekirdeklerini bir kaşık yardımıyla çıkarın. Daha sonra küp küp doğrayın. Diğer tarafta 1 adet kırmızı biber, 1 adet salatalık, 1 dal maydanoz, 2 dal taze yeşil soğan ve 1 dal taze sarımsağı ince ince doğrayın. Doğradığınız tüm malzemeleri karıştırma kabına alın ve iyice karıştırın. Üzerine bir limonun suyunu ve 2 yemek kaşığı zeytin yağını ekleyip tekrar karıştırın.  Servis tabağına alıp çeri domates ve roka yaprakları ile süsleyin. Avokado Salatasını dilerseniz aynı malzemelerle fakat daha farklı bir sunum ile de hazırlayabilirsiniz.Bunun için avokadoları ortadan ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarıp kaşıkla hafifçe oyun ve sandal şekline getirin. Daha sonra diğer tüm malzemeleri doğrayıp bu sandal şeklindeki avokadoların içine doğrayın. Yine çeri domates ve roka yaprakları ile süsleyin. Her iki şekilde de çok lezzetli ve hoş bir salata olacaktır. Avokado Salatası hazır, afiyet olsun.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder