-- Sponsorlu Bağlantılar --
Şakşuka Tarifi 4 kişiliktir.- ½ kg domates
- 2 diş sarımsak
- 2 patlıcan
- 4 çarliston biber
- 4 patates
- Kızartmak için çiçekyağı
- tuz
şakşuka tarifi |
Patlıcanları bir kenarda bekletirken patatesleri küp küp doğrayın, kızgın yağda küçük porsiyonlarla kızartın. Kızaran patatesleri geniş bir servis kabına çıkarın.
Biberlerin saplarını ve çekirdeklerini ayıklayın ve ufak ufak doğrayın, patateslerden sonra biberleri kızartın ve servis tabağına alın. Domatesleri rendeleyin, sarımsakları dilimleyin ve tuzla birlikte küçük bir tavada kaynamaya bırakın.
Patlıcanların suyunu elinizde sıkın, esmerleşene kadar kızartın, servis kabına alın. Servis kabındaki tüm malzemeyi harmanlayın. Domates sosu ılınınca üstlerine dökün, karıştırıp servis edin.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder