-- Sponsorlu Bağlantılar --
Kabak ile Havuç Tarator kolayca hazırlayabileceğiniz tariflerden biridir.Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş sarımsak
- tuz
Onlar soğurken başka bir kabın içerisine 1 yemek kaşığı mayonez ile 2 yemek kaşığı yoğurt koyularak iyice karıştırılır. Sonrasında yoğurtlu karışımın içerisine 1 diş sarımsak ve tuz eklenerek karıştırılmaya devam edilir. İyice soğumuş olan kabak ve havucun içerisine eklenen karışım tekrardan karıştırılır. Yoğurt ve mayonezle bütünleşen kabak ile havuç tarator daha sonrasında servis tabağına alınır. Ardından da ister düz bir şekilde hazırlanmış isterse de çeşitli şekilde düzenlenmiş olan taratorun üzerine de isteğe bağlı olarak nane ve pul biberi serpilir.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder