Semizotu Salatası Şifa Deposu

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Sessizlik içinde uyuyan vücudumuzu derin uykusundan uyandıracak kendi düşmüş olduğu boşluğundan kurtaracak bir salata tarifini anlatacağım. Bu salataya doyan vücudunuz sizi saygı ile selamlayacak ve teşekkür ederek sağlıklı beslenmenin güzelliği ve kolay hazmı ve vitamin dolu deposu ile karşılık verecek dinç ve enerjik olarak güne başlamanızı veya akşam yer iken rahat bir uyku ile yatmanıza sağlayacaktır.

Bugünkü yemek tarifimiz hem vücuda faydası kanamalı hastalıklara iyi gelen ve kanamayı durduran, idrar söktürme özelliği olan semizotlu salatasının tarifini yazacağım. Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azaltan semizotu, yeşil salata olarak yiyeceğiz.

İçinde sevenleri için sirke ekleyerek salataların ve sofraların vazgeçilmezi hele birde üzüm suyundan yapılmış olanı eklersek yaşlanmayı geciktiren hücreleri yenileyen bağışıklık sistemine faydası saymakla bitmeyen sirkeyi ekleyerek bu ayrıca zeytinyağı ki çocukların beyin gelişimini hızlandıran  Değişik vitaminlerini  içeren hücreleri yenileyen organların yaşlanmasını geciktiren zeytinyağını da ve ayrıca türlü türlü şifası olan Soğanı da ilave ederek, soğan ki Vücut direncini arttırır ve vücuda kuvvet verir.Bu harika vitamin deposu soğanı da içine ilave ederek lezizi doğal ağızda leziz bir tat vererek onu vazgeçilmeziniz yapacak Semizotu salatasının tarifini vereceğim.

Semizotu Salatası İçin Gereken Malzemeler

1 bağ semizotu

1 kaşık sirke

2 dilim bayat ekmek

2 kaşık zeytinyağı

2 domates

1 kaşık limon suyu

Tuz

1 küçük kuru soğan




YAPILIŞI

Semizotları yaprakları bir güzelce ayıklanır. Soğan ince doğranır ve küçük küçük bölünmüş ekmekler ile sirke içinde bir güzelce karıştırılır. Doğranmış domatesler  ile semizotu yaprakları büyük olanları karıştırılır. Zeytinyağı, tuz ve limon suyu ilave edilip afiyet ile yenilmek üzere servis tabağına alınır. Afiyet Olsun.

Şef: Mehmet Aluç
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder