-- Sponsorlu Bağlantılar --
Balık salatası yapımı için verilen malzemeler 4 kişiliktir.Malzemeler
- 200 gr. füme somon
- 200 gr. füme alabalık
- 200 gr. lakerda
- 1 adet kıvırcık salata
- 1 adet kırmızı soğan
- 10 adet kapari
- 3 dal dereotu
Balık salatasının hazırlanışı:
* Salata yapraklarını yıkadıktan sonra, ince şeritler halinde kesin.
* Salata yapraklarını bir tabağa yerleştirin. Üzerine dilimlenmiş füme balıkları ve lakerdayı yerleştirin.
* Kırmızı soğanı halka şeklinde doğradıktan sonra balıkların üzerine serpiştirin.
* Balık salatasını kapari ve ince kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
0 yorum:
Yorum Gönder