Balık sarma

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Deniz ürünleri bol vitaminli içeriği ile tercih edilen temel besin türlerinden biridir. Bu yazımızda çoğumuzun sevdiği besinlerden olan balık eti ile hazırlayabileceğiniz farklı bir yemek olan balık sarmasının tarifini paylaşmak istiyoruz.

Gereken malzemeler: 
  • 300 gram balık eti; 
  • 1 adet kuru soğan 
  • 1 demet yeşillik 
  • asma yaprağı 
  • Tuz, karabiber 

Bu tarif için levrek tercih edebilirsiniz. Balığın etini ayırmakla işe başlıyoruz. Daha sonra ayrı bir kapta soğan, yeşilliği ufak doğrayın. Daha sonra balık eti ile karıştırın ve robottan geçirin. Daha sonra bu karışıma tuz biber ekleyip bir kenara bırakın. Ayrı bir kapta asma yaprağının saplarını kesip kaynar suda bir taşım kaynatın. Asma yaprağının her birine 25-30 gram balık kıyması koyup sarın. Tencereye yarım bardak su ilave edip pişmeye bırakıyoruz. 40-45 dakikaya yemek servise sunulmaya hazırdır.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder