Hindistan Cevizi Yağında Kızartılmış Yumurta ve Sebzeler

-- Sponsorlu Bağlantılar --
Günün en önemli öğünüdür kahvaltı. Ben şahsen her gün aynı şeyleri yemekten sıkılan biriyim, bu yüzden çeşitli dünya mutfaklarını araştırıp, Türk damak tadına uygun olacak yemekler atıştırmayı seviyorum, bugün sizlerle sizi tüm gün tok tutacak yeni bir tarifi paylaşacağız.

Hindistan Cevizi Yağında Kızartılmış Yumurta ve Sebzeler

Malzemeler

  • 3-4 adet yumurta
  • Hindistan cevizi yağı
  • Ispanak
  • Dondurulmuş Sebzeler (İsteğinize göre; havuç, karnabahar, brokoli, yeşil fasulye)
  • Baharatlar (İsteğinize göre)

Hindistan Cevizi Yağında Kızartılmış Yumurta ve Sebzeler

Hazırlanışı

1. Tavaya makul miktarda Hindistan cevizi yağı koyun ve ocağı açın.
2. Dilediğiniz sebzeleri yağ biraz kızdıktan sonra tavaya ilave edin ve biraz karıştırıp, harmanlayın.
3. Yumurtayı tavanıza kırınız.
4. Dilediğiniz baharatları ilave ediniz.
5. Son olarak besin değeri ölmemesi için ıspanağı en son ekleyiniz.
6. Hazır oluncaya kadar, kızartıp karıştırın.
Afiyet olsun.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Google Plus'da paylaş

Meze Tarifleri

meze tarifleri
Blogumuzda meze ve salata tariflerine yer veriyoruz. Sizler de denediğiniz tarifleri ve yorumlarınızı yazılarımıza yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
    Blog Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder